Presentatoren

Kevin van den Berg1

Foto: Taco Bijlsma

Grote Zaal: Kevin van den Berg

Presentator en dagvoorzitter Kevin van den Berg zette bij de lokale omroep als tiener al zijn eerste stappen op de carrièreladder. Inmiddels presenteert hij regelmatig talkshows voor bedrijven en treedt hij op als dagvoorzitter of gespreksleider bij tal van bijeenkomsten en evenementen. Presenteren voor de camera is Kevin ook niet vreemd; zo was hij actief als verslaggever voor Stage Entertainment, de Zilveren Camera en was hij een tijd lang het online gezicht van Mediastad Hilversum. Meer informatie over Kevin lees je op www.kevinvandenberg.nl.

 Manon Blaauw

 

Jurriaanse Zaal: Manon Blaauw

Manon Blaauw is werkzaam als presentatrice, dagvoorzitter en actrice. "Het allerleukste aan de jobs die ik doe, is dat het mensen verbind." Van Rabobank, festivals tot aan KWF, Manon zorgt voor een goede sfeer en een lading energie. 

Rogier Vuijk

 

Willem Burger Zaal: Rogier Vuijk

Rogier Vuijk (38) begon ooit met zingen in het Utrechtse Dekoor onder Johan Rooze en was daarna tien jaar bas in Vocalicious onder Tijs Krammer. Hij staat voor de klas als muziekdocent en in het weekend werkt hij als dj. Rogier geeft regelmatig workshops vocal percussion aan koren en scholen, organiseert en presenteert zijn eigen popquiz en is actief als zangdocent en dirigent. De afgelopen twee edities presenteerde hij ook al op het TOPfestival en dat beviel goed!

 Renee Ranti Prins

 

Flipse Zaal: Renée Ranti-Prins

Renée is woonachtig in Barendrecht, onder de rook van Rotterdam. Als presentatrice en evenementenorganisator is zij betrokken bij verschillende evenementen en culturele organisaties. Deze charmante verschijning zorgt voor een ontspannen sfeer met de deelnemers en bovenal voor een gezellige show in de Flipse Zaal.

 

 manon verbruggen

 

Feestzaal: Manon Verbruggen

Manon Verbruggen (26) woont in het Brabantse dorpje Lierop, in de buurt van Eindhoven. Ze is leerkracht in het basisonderwijs en werkt momenteel op verschillende scholen als invalkracht. Al van kleins af aan zingt ze vaak: als kind jarenlang bij een kinderkoor en tegenwoordig regelmatig bij evenementen in haar omgeving. Ook zingt ze samen met haar vriend op bruiloften en partijen. Daarnaast danst Manon ook al sinds haar kinderjaren. Ze was enkele jaren dansdocent en op dit moment voorzitter van de lokale dansvereniging. Ook toneelspelen is een grote passie: ze speelt al 12 jaar bij toneelvereniging de Speledonckers in openluchttheater de Donck in Someren. Ze kijkt enorm uit naar deze nieuwe uitdaging, presenteren op het BALK TOPfestival!