Presentatoren

Kevin van den Berg

Grote Zaal: Kevin van den Berg

Kevin van den Berg begon als tiener bij de lokale omroep en presenteert inmiddels vele evenementen en producties. Zo was hij dit najaar presentator van de vijf uur durende tv-marathon ‘Kloppend Hart’ in Beeld en Geluid voor het Rode Kruis en presenteerde hij voor Stage Entertainment en de Nederlandse Prijs van de Kinderjury. Kevin treedt ook regelmatig op als dagvoorzitter of gespreksleider bij verschillende bijeenkomsten, voor onder meer woningcorporaties en gemeentes. Vaak presenteert hij in de culturele sector, zoals talentenjachten, Eenakter Festivals en Nieuwjaarsconcerten.

 

Renee Ranti Prins

 

Jurriaanse Zaal: Renée Ranti-Prins

Renée is woonachtig in Barendrecht, onder de rook van Rotterdam. Als presentatrice en allround vrijwilliger is zij betrokken bij verschillende evenementen en culturele organisaties. Deze charmante verschijning zorgt voor een ontspannen sfeer met de deelnemers en bovenal voor een gezellige show in de Jurriaanse Zaal.

Manon Blaauw

 

Willem Burger Zaal: Manon Blaauw

 

 

Rogier Vuijk

 

Flipse Zaal: Rogier Vuijk

 

Rogier Vuijk (36) begon ooit met zingen in het Utrechtse Dekoor onder Johan Rooze en was daarna tien jaar bas in Vocalicious onder Tijs Krammer. Momenteel zit hij in zijn examenjaar van de opleiding Docent muziek van het Rotterdamse Codarts en in het weekend werkt hij als dj. Naast het lesgeven op de middelbare school geeft Rogier regelmatig workshops vocal percussion, organiseert en presenteert hij zijn eigen popquiz en is hij actief als zangdocent en dirigent. Twee jaar geleden presenteerde hij ook al op het TOPfestival en dat beviel goed!

 

 Petra Holsheimer

 

Arcadis Zaal: Petra Holsheimer

In het dagelijks leven echtgenote, moeder, docente Frans en leerlingbegeleider op een middelbare school. Tijdens het BALK TOPfestival kruipt ze in de huid van de Lady speaker in de Arcadiszaal.

Zelf jarenlang actief gezongen bij een popkoor, waarna ze de overstap heeft gemaakt naar musicaltheater. Ontdekte bij toeval dat ook presenteren een erg leuke rol is op het podium.
Ze wenst u een mooie, muzikale dag!